Barilla teljes kiőrlésű gabonából készült tészta

Spagetti Integrale

Spagetti Integrale

A Spagetti Nápolyból ered, nevét Antonio Viviani adta 1842-ben, azért nevezte el így ezt a tésztát, mert a spárgához hasonlított. Eredetileg 50 cm hosszúságú volt, idővel viszont, a helyszűke miatt, addig rövidítették, amíg hosszúságuk 25 centiméter lett.
Ma, a Barilla Spaghetti N°5 az olasz kultúra emblematikus képviselőinek egyike: senki nem képes ellenállni elegáns és tekervényes formájának, a bűvöletnek, hogy villájára tekerje.

Spagetti Integrale

Forma

Hagyományos átmérőjének köszönhetően, a Teljes kiőrlésű búzából készült Spaghetti (Integrale) a hosszú tészták világának közvetítője, rendkívül változatos, és végtelen számú kombináció hozható létre belőle: a hagyományos receptektől kezdve egészen a még kitalálásra várókig. Egy tál teljes kiőrlésű búzából készült Spaghetti minden alkalomra tökéletes választás.

Hogyan használjuk

Még egyszerű ízesítés mellett is a Barilla teljes kiörlésű lisztjéből készülő Spaghettije mindenkit jó hangulattal tölt el. Ideálisan fogyasztható mindennapi egyszerűbb szószokkal, de művészien gazdagítja a halas szószokat is. A Barilla azt javasolja, hogy a teljes kiörlésű búzából készülő Spaghetti N.5 tésztát friss paradicsommal, kagylóval és egy kevés petrezselyemmel fogyassza.