Apró varázslatos pillanatok

Mini Penne Rigate

Mini Penne Rigate

A Penne vitathatatlanul az olasz konyha főszereplője. Bordázottsága észak-olaszországi eredetű, miközben formája a nápolyi fantázia szüleménye; a nápolyiaké, akik nem csak kreatívak, de nagy tésztarajongók is. A Barilla kicsiben alkotta újra ezt a hagyományos formátumot, megőrizve minőségét és összetéveszthetetlen ízét. A Mini Penne Rigate vékonyabb és könnyebb, dinamikusabb jellegű, mindenféle szószhoz alkalmazkodik, és új ízvilágot visz a mindennapi étkezésbe.

Mini Penne Rigate

Forma

A Mini Penne Rigate vékony, és a végeken vágott, amilyen régen a pennini volt, emellett mély bordázás jellemzi, amelynek köszönhetően képes tökéletesen magába szívni és magában tartani a szószokat. A Barilla a hosszú idő alatt nagy tapasztalatot szerzett a legjobb minőségű durumbúza kiválasztásában és az elkészítés folyamatának egyes fázisaiban. Ezt a tudást kamatoztatja a Mini Penne Rigate elkészítésekor is azért, hogy az a megszokott minőséget és ízt nyújtsa. Ennek köszönhető, hogy kitűnően felerősíti bármelyik szósz ízvilágát, amellyel elvarázsolja az egész családot.

Hogyan használjuk

A Mini Penne Rigate csodálatos tulajdonsága, hogy a legváltozatosabb szószokkal párosítható, a legtradicionálisabbaktól, amelynek alapja a paradicsom és a hús, egészen a leginnovatívabbakig, amelyek zöldséget és sajtot tartalmaznak. Az ilyen összetevőkből készült elegy ellenállhatatlanul ínycsiklandozó fogást eredményez, emellett ideális az egészséges és a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz. Íme egy olyan egyszerű és étvágygerjesztő recept, amelyet a Barilla ajánl: Mini Penne krémes Robiola-salátában, friss paradicsommal és darabolt főtt sonkával. Ha könnyed és kifinomult aromára vágyunk a Barilla azt javasolja, kóstolja meg a Mini Pennét füstölt lazaccal és babbal.