Apró varázslatos pillanatok

Mini Fusilli

Mini Fusilli

A Fusilli Dél-Olaszországból származik, eredeti formáját a tészta kötőtű köré való csavarásából nyerte. Később, a különböző olasz régiók ízeinek és hagyományainak köszönhetően, formája többezer változaton ment keresztül, melyek mindegyike jellegzetes spirálformájában egyesült. A Barilla kisebb méretben gondolta újra ezt a hagyományos formát, viszont érintetlenül hagyta kivételes jellemzőit. A Mini Fusili kis formája és meglepő íze valódi élményt nyújt, amely az egész családnak tetszeni fog. Fantáziát és kreativitást visz a mindennapi étkezésbe.

Mini Fusilli

Forma

A Mini Fusillit formája különbözteti meg a többi tésztától: három harmonikusan sodort szárnya vidám spirálvonalon fut. A Barilla a hosszú idő alatt nagy tapasztalatot szerzett a legjobb minőségű durumbúza kiválasztásában és az elkészítés folyamatának egyes fázisaiban, amelynek köszönhetően a Mini Fusilli olyan ízt visz a konyhába, amelyet kicsik és nagyok egyaránt kedvelni fognak. Különleges formájának köszönhetően a magába foglalja a legegyszerűbb és a legösszetettebb szószokat egyaránt, ezáltal minden fogást értékessé tesz. Az egyszerre élénk és derűs Mini Fusilli segítségével minden fogás tökéletesen sikerül.

Hogyan használjuk

A Mini Fusilli kiválóan jól párosítható az összes hús- és zöldségalapú szósszal, de nagyon jól illik sok más elkészítési módhoz is. Eredményképpen olyan ételt kapunk, amely nem csak ízletes, de tökéletes alkalmat teremt arra is, hogy kiegyensúlyozott táplálkozást biztosítson az egész család számára. A Barilla azt javasolja, hogy próbálja ki egy könnyű és egyszerű recepttel: kaporral és Reggiano parmezánsajttal ízesített könnyű sárgarépa krémmel. Ha még ínycsiklandozóbb fogást szeretne, a Barilla a Mini Fusillit szalonna, spenót és sajt mellé is ajánlja.