Apró varázslatos pillanatok

Mini Farfalle

Mini Farfalle

A Farfalle az olasz tradíció egyik legfantáziadúsabb formátuma. A Barilla újraértelmezte finom formáját, még kisebbé és könnyedebbé tette, viszont érintetlenül megőrizte a karakteres ízt és minőséget. A Mini Farfalle tésztát bármilyen alkalommal tálalhatjuk akár nap mint nap, különleges jellege és eleganciája mindenki tetszését elnyeri majd.

Mini Farfalle

Forma

A helyesen kezelt és gondosan válogatott búzából készített Mini Farfalle tökéletes kivitelezése a természet által ihletett tésztaformázásnak. Ahogyan nagy testvére, ugyanúgy finom felülettel rendelkezik, amelyet az ízlelőbimbók a középső 'összecsippentett" rész és a végek közötti szilárdság különbsége miatt érzékelnek. Kecses formájának és utánozhatatlan ízének köszönhetően képes kellemes és vidám, családias légkört teremteni étkezés közben. A könnyű és friss szószokat kedveli, de könnyedén egyesül az intenzívebb és ínycsiklandozóbb aromákkal is, ezáltal is változatosságát igazolva.

Hogyan használjuk

A Mini Farafelle a kis méretének, laza formájának és egyszerű ízének köszönhetően, a zöldségek és sajtok finom aromáit és illatait részesíti előnyben. Ha ilyen módon ízesítjük, nem csak finom, de az egészségünk szempontjából ideálisan kiegyensúlyozott étrendet biztosítunk az egész család számára. A Barilla azt javasolja, kóstolják meg tök vagy cukkini alapú édes szósszal, vagy zöldborsó, prosciutto és paradicsom rafinált kombinációjával. Olyan szósz ez, amely pár perc alatt elkészül, és teljes harmóniában egyesíti a finom és ínycsiklandozó aromákat.