Hagyományos aroma minden kombinációban

Spaghettini

Spaghettini

Ahogyan nagyobb testvére, a Spaghettini tészta is rendkívül változatos alapját jelenti a mindennapi étkezésnek, így magas gasztronómiai értékű specialitásokat is varázsolhatunk belőle: elég változatos szószokkal kínálni. Ínycsiklandóvá változtathatjuk, ha különleges összetevőket használunk, és íme, akár a speciális alkalmak ebédjének főszereplőjévé válik.

Spaghettini

Forma

Vékony és könnyű. A Barilla tapasztalatainak köszönhetően a Spaghettini a megszokott magas minőséget képviseli a főzés után is. Biztonságos választás azok számára, akik kedvelik e klasszikus hosszú tésztaformátum finomságát, ugyanakkor nem akarnak lemondani az "al dente" élményről.

Hogyan használjuk

Hagyományosan a Spaghettinit olajos szószokkal párosítjuk, amelyek nem nehezítik el a tekergőző és vékony szálakat. Az ínyencek lebeszélnek arról, hogy sajtot együnk hozzá, legyen szó akár a megszokott reszelt Parmigiano Reggianoról, viszont szívesen kombinálják a délen kedvelt pikáns szószokkal. Kagylóval fogyasztva sikeres párt alkotnak, de jó döntés a Spaghettinit tonhalas szósszal párosítani, amelyet akár olívával is kiegészíthetünk, hogy ezáltal is a mediterrán világ színeinek és aromájának teljességét idézzük fel. A Barilla ezen kívül javasolja még, hogy a Spaghettinit olyan receptben is kipróbálja, amely kifinomultan egyesíti a ponty különleges ízét a kakukkfű, babér és egy csipet csípőspaprika aromájával.