Hagyományos aroma minden kombinációban

Maccheroni

Maccheroni

A Maccheroni ókori eredetű, a szicíliai konyha emblematikus eleme. Olaszországban az a hagyomány él, hogy a hosszú Maccheronit kis darabokra törik, mielőtt megfőznék. A Barilla olyan terméket kínál, amely mögött tudás és tapasztalat áll. A magas gluténtartalmú, és minőségű búza kiválasztása döntő fontossággal bír. Csőformájának és üregének köszönhetően, tökéletesen illik minden szószhoz. A Maccheroni az olasz konyha egyik kedvedveltebb tésztaformátumává vált.

Maccheroni

Forma

A Barilla Maccheroni tészta rövid, cső formájú, üreges. Alakjának, központi üregének és a főzés utáni szilárdságának köszönhetőn ideális pardicsom-, illetve a zöldséges és sajttartalmú szószokhoz.

Hogyan használjuk

A Barilla Maccheroni az egyik legkedveltebb formátum, mivel tökéletes zöldséges, tejszínes és sajttartalmú szószokkal, amelyekhez diót vagy fűszernövényeket adhatunk, vagy ízlés szerint egyéb módon ízesíthetjük. Ugyakkor nagyon finom egyszerű paradicsomszósszal is. Próbálja ki a Maccheronit szárított paradicsommal készült pestoval, fekete olívabogyóval, szardíniával, kapribogyóval és adjon hozzá bivalytejből készült mozzarellát.