Hagyományos aroma minden kombinációban

Filini

Filini

A Barilla Filini leginkább azok számára ajánlott, akik kedvelik a könnyű és tápláló ételeket.
Ez a tésztaformátum vékony szálakra vágott szálakból áll, leginkább a kanállal ehető ételekhez, így levesekhez illik. Könnyed, íze kellemes, a leveseket, a legegyszerűbb recepteket is képes különlegessé tenni.

Filini

Forma

A Barilla Filini vékony szalagocskákból áll, amelyeket puha és pórusos tésztából vágnak ki. Ezt a tésztát a Barilla azért készíti elő, hogy előállítsa belőle tojásos specialitásait. Az egyik legklasszikusabb módon vágjuk. Mivel rövid és vékony, könnyen elmerül a levesben, és a tészta elegáns könnyedtségével gazdagítja azt. A kis méretű, tojással készült tésztaformátumok klasszikusa, amelyet mindig kedveltek amiatt is, hogy rövid idő, 2 perc alatt készül el. A Barilla Filini személyiséget kölcsönöz a levesnek, és ízletes specialitássá varázsolja azt.

Hogyan használjuk

Mindenkit, aki szeret folyamatosan új ételeket készíteni, a Filini arra csábít, hogy próbálja ki a recepteket, amelyek főzési ideje rövid, és friss hozzávalókkal készülnek. Például, főzze meg a Barilla Filini tésztát senótkrémben és főzés után diszítse vékonyra vágott, főtt csirkemellel. Vagy pirítsa meg a hagymát, zellert és krumplit, adjon hozzá karikára vágott spárgát, vajat és keverje össze az egészet. Az elkészült krémbe főzze bele a Filinit. Diszítse paradicsom és spárga darabkákkal, és máris gyönyörködhet az illatok gazdagságában, és egy egyszerű, kreatív receptben, eredeti hozzávalókkal.