Hagyományos aroma minden kombinációban

Bucatini

Bucatini

A Bucatini formája jellegzetesen közép-olaszországi, főleg Róma környéki formátum. A Bucatini tökéletes kombinációja a hosszú tésztának a mérete miatt és az ezekhez hasonló a rövid tésztának, amelyhez hasonlóan a közepén lyuk van, és amelynek köszönhetően rendelkezik olyan állaggal, hogy bármely szósz ízvilágát kihangsúlyozza. amelyektől a központi részt vette át, olyan konszisztenciával rendelkezik, amely bármely szósz aromáját fokozza.

Bucatini

Forma

A Bucatinit karakteres vastagság és nagy központi lyuk üreg jellemzi. Formájának köszönhetően tökéletesen párosítható a sűrű és határozott ízvilágú szószokkal.
A klasszikus és ízletes Amatriciana mellett, a Bucatini megfelelően ízesíthető paradicsom-, zöldség- és sajtalapú szószokkal.

Hogyan használjuk

A Bucatini az Amatriciana szósszal ideális: paradicsomszósz alappal, kockára vágott pancettával és egy késhegyni csípős paprikával, rusztikus és aromás ennivaló. Amennyiben fantáziadússá szeretné tenni ezt az illatos és hívogató fogást, a Barilla néhány szem, apróra vágott fekete és zöld olivabogyót ajánl hozzáadni. A zöldséges szószok is zöldségfűszerek tökéletesen kombinálhatók a hívogató Bucatini tésztaszálakkal, különösen, ha amennyiben tojással vagy sajttal keveri el azokat. Ilyen módon egy nagyobb serpenyőben összekeverve a Bucatini tészta pasta nem veszít robusztus jellegéből összetételéből. Miért ne próbáljuk ki fokhagymával elkészített brokkolival kevert petrezselyem levéllel?