Hagyományos aroma minden kombinációban

Bavette

Bavette

A Bavette Genovából ered, formája szerint lapos Spaghetti. Valódi liguriai hosszú tészta: ha Nápoly a leghíresebb formához, a Spagettihez adta nevét, Genova, jogosan lehet büszke találmányára. Arra született, hogy a hagyományos pestóval szolgálják fel, de nagyon jól párosítható minden zöldség- vagy halalapú összetevővel.

Bavette

Forma

A Bavette egyike azoknak a hosszú formátumú durumtésztáknak, amelyek alkalmasak arra, hogy kihangsúlyozzák a szószt, amellyel tálalják. Lapos és enyhén domborodó formájának köszönhetően tökéletes arra, hogy befogadja a szószt és visszaadja annak változatos aromáját.

Hogyan használjuk

Különösen ínycsiklandozó, ha egy kocka vajat adunk hozzá. A Bavette remekül kombinálható Pesto alla Genovesével, amelynek gazdag bazsalikomillata a Mediterrán térség gasztronómiai hagyományának egyik legfontosabb fűszernövényének köszönhető. Amennyiben szereti a medditerán aromákat, próbálja ki a Bavette tésztát spenóttal, paradicsommal, kagylóval és mogyoróhagymával készült szósszal. Ha Ön különleges ízvilágra vágyik de kevés idő áll a rendelkezésére, adjon egy adag fehér babot az Arrabbiata szószhoz. Az eredmény egy speciális, fantáziadús Bavette-tál lesz. Aki szereti a hagyományos aromákat , ízletes és eredeti ételnek találhatja a sütőtökös carbonarát, ahol a zöldség helyettesíti a megszokott pancetta olasz szalonnát.