Conchiglie Rigate

Conchiglie Rigate

A Conchiglie Rigate az egyik legnagyobb becsben álló tésztaformátum, mivel képes megfelelő párost alkotni bármilyen szósszal. Formáját a tenger inspirálta, elragadó kinézetének köszönhetően valószínűleg az egyik legismertebb és legkedveltebb formátum a világon. Elképesztően sokoldalú, minden elkészítési módhoz alkalmas, kitűnő az egyszerű vagy a gazdag szószokkal egyaránt.

Conchiglie Rigate

Forma

 A Conchiglie Rigate tészta olyan kecses konkáv formával és mesteri külső bordázattal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen szósszal, még a lágyabbakkal is, tökéletesen kombinációt alkosson.

Valódi konyhaiművészeti alkotás hozható létre a segítségével.

Hogyan használjuk

Kiváló formájának köszönhetően ideális a befogadóképességét kihasználó szószok számára, még sütőben való elkészítés során is. Széles ürege magában tartja az ízeket így kényeztetve az ízlelőbimbókat.

A Barilla azt javasolja, hogy egyszerűbb, Olaszország különböző régióiból származó szószokkal kombinálja. A hagyományos pugliai konyha ízvilágát tapasztalhatjuk meg a kagylós, brokkolis és pachino paradicsommal ízesített szószok kipróbálásakor: ez a medditerrán színek és aromák szimfóniája.